Kuaförüm Sensin Dilek Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Dilek Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Yarışmacılar kadar takımlara eşlik edecek modeller de merak konusu. O modellerden biri de Dilek Kaya. Peki Kuaförüm Sensin Dilek Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 50. haftası 23 Mart Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 245. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Dilek Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Dilek Kaya kimdir?

Kuaförüm Sensin'de yeni hafta modellerinden biri olan Dilek Kaya'nın stüdyoya girdiği anlarda herkes şoke oldu. İnce beliyle dikkat çeken genç model  Muarrem Ketenci tarafından hayranlıkla izlendi. Modellik ve oyunculuk yapıyor. Seksiliği ile ilgi odağı haline gelen Kaya birçok marka ile çalışıyor. Kendi web sitesinde yer alan bilgilerde kenisini; "1987 İstanbul doğumluyum. Meslek lisesinde gıda teknik servis bölümünü bitirdim. Çalışma hayatıma 16 yaşında  büyük bir catering firmasında stajla başladım. 17 yaşımda evlendim, Bu evlilikten bir erkek bir kız çocuğum oldu. Uzun bir süre gıda sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra modellik kariyerime 2013’te sektör için çok geç başladım. İlk zamanlar 26 yaşında ve iki çocuk annesi olarak modelliğe başlanmaz diyenler olsa da azimli bir şekilde çalışarak ve eleştirilere kulak tıkayarak yoluma devam ettim. Bu yol beni şu ana kadar Türkiye’deki iyi firmalarla çalışarak ayrıca yurt dışından özellikle çağırılan, yurt dışında marka yüzü olan, haberleri yapılan ünlü bir model olmaya kadar getirdi. Aynı zamanda 55 cm lik belimle Türkiye’nin en ince belli modeli oldum.  Bu zaman zarfında çocukluk hayalim olan oyunculuğa da geçiş yaptım. Yine bir çok eleştiri alarak yapamazsın, yeteneksizsin diyenlere inat kulaklarımı yine tıkayıp, kendime inanarak ve oyunculuk eğitimleri alarak popüler dizilerde bölüm oyunculukları yapmaktayım. Hedefim aynı modellikte olduğu gibi yurt dışına açılarak ve orada da gerekli eğitimleri alarak çok tercih edilen bir oyuncu olmak." sözleri ile tanıtıyor.


kuaförüm sensin emina carkovic

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur



Dilek Kaya Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da hesabı bulunmaktadır. Kendisine @dlkkaya74 adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum