Kuaförüm Sensin Elvan Doğan kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Elvan Doğan kimdir? Instagram hesabı
SHWO TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Elvan Doğan. Peki Elvan Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 40. haftası 13 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 195. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Elvan Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Elvan Doğan kimdir?

Yeni haftada Taner Güneri ve Aslı Yazar ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Elvan Doğan 22 yaşında. Programa Almanya'dan geliyor. Daha önce de Avusturya'dan gelen Arzu vardı yarışmaya. Bu anlamda dikkat ve ilgi çekici isimlerden biri olmaya aday. Kendisine annesinin baktığını söyleyen genç model, küçük yaşta ufak da olsa kirpik yaparak mesleğe atıldığını anlatıyor. Kısa sürede işi olacağını anladıktan sonra estetisyenliğe adım attı ve geliştirdi. İki senedir de kendi iş yeri var. Kozmetik salonu işletiyor Yenilikleri her zaman açık. Kendisini sürekli geliştirme hırsı mevcut. Hedefi tanınmış ve ünlü bir estestisyen olarak müşterilerine hizmet vermek ve onları mutlu etmek. Annesinin de kendisiyle gurur duymasını istityor. Model olarak atıldığı yarışmaya aslında yarışmacı olarak katılmak istemiş ancak yoğunluğu sebebiyle modellik yapmak istedi. Ancak bir gün bu platformda kendini göstermek istiyor. Çünkü başarılı olacağından emin. Belki de kendisini ilerde yarışmacı olarak görebiliriz.






 

Elvan Doğan Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da yeni açtığı bir hesabı mevcut. 2 bin 536 takipçisi bulunurken 278 takip ettiği hesap var. Profilinde birçok fotoğraf yer alıyor. Kendisini @ladydreambeauty hesabından takip edebilirsiniz.

Elvan Doğan'ın güzellik salonuna uğramak isterseniz adres de harita olarak aşağıda yer almaktadır.





kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları





kuaförüm sensin büşra yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum