Kuaförüm Sensin Emine Gök kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Emine Gök kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Bugün büyük ödül sahibinin belli olduğu Kuaförüm Sensin'in 32. hafta fragmanı yayınlandı. Yeni haftada yarışacak isimlerden biri Emine Gök oldu. Peki Emine Gök kimdir? Detaylar haberimizde.

SHOW TV'nin saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden itibaren yarışacak isimlere Emine Gök eklendi. Güzel kuaför, Burak Bayraktar ile birlikte hünerlerini sergileyecek. Yayınlanan yeni hafta fragmanında adı yayınlandıktan sonra binlerce kişi Emine Gök kimdir? Kaç yaşında ve nereli gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...
 


Emine Gök kimdir?

11.07.1986 izmir doğumlu. 33 yaşında. 14 yaşında bir kızı var. Eğitimine 1999 yılında İzmir’de stajer olarak başladı. 2001-2004 yılları arasında nişantaşı Rüştu uzel kuaförlük meslek lisesinde eğitimini tamamladı. Eğitimini daha ileri seviyeye taşıyabilmek için 2 yıl süresince ek olarak; renklendirme ve saç sağlığı ile ilgili konularda kapsamlı akademik eğitim aldı . Yurt dışında sektörü önde  takip eden ülkelerden dönem dönem eğitimler almaya devam etti. 2009 yılında kendi işletmesini açarak hizmet sektörğne katıldı. 2011yılında ve halen uluslararası markaları bünyesinde barındıran özel bir işletmede saç sağlığı ve renklendirme eğitimleri vermeye başladı. 2019 yılında sektörün saygın ve eğitim konusunda öncü olmuş isimler ile güç birliği yaparak mega (mesleki ve kişisel gelişim araştırma) derneğini kurdular ve dernek başkan yardımcı ünvanını aldı. Ataşehir'de derneğin bünyesinde akademik çapta  eğitimler verip hemde direkt müşteriye sevis vermektedir. 

Verdiği Eğitimler :
Saç sağlığı 
Saçın kimyası ve yapısı( temel bilgiler) 
Saç bakımı (doğru bilinen yanlışlar
Saç ve saçlı deri problemleri(dermotoloji)
Saç kozmetiği 
Saç renklendirme 
Saç kaynağı 
Örgü teknikleri

kuaförüm sensin emine gök
 


Renk katacaklar

Kuaförüm Sensin'e her hafta yeni bir ekip katılıyor ve birincilik için yarışıyor. Geçtiğimiz hafta Neslihan Aydın ve Veli Taşağıl'ın katıldığı programa Emine Gök ve Burak Bayraktar'ın katılması önemli bir gelişme oldu. Birçok ünlü ve profesyonel isimlerle çalışan ikili yarışmaya renk katmaya geliyor.
 


Emine Gök Instagram hesabı

18 Kasım'dan itibaren yarışmada yer alacak olan Emine Gök, Instagram'da binlerce kişinin takip ettiği bir hesaba sahip. Kendisine @eminegokofficial adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.