Kuaförüm Sensin Erbil Çaylak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Erbil Çaylak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 41. haftasından itibaren yarışacak olan kuaför Erbil Çaylak olarak açıklandı. Peki Erbil Çaylak kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün haftanın birincisi Hasan ve Buse oldu. Son gündeki performanslarıyla Taner ve Aslı'yı geride bırakan ikili 10 bin liranın da sahibi olmayı başardı. Elenen takım ise son sırada yer alan Zeynep ve Özlem'di. Final bölümünün ardından yayınlanan yeni hafta fragmanında kuaför ve makyaj uzmanı yarışmacılar tanıtıldı. Özlem Ürek'ten boşalana kuaförülük koltuğunda Erbil Çaylak oturacak. Merve Hasbutçu ile birincilik mücadelesi verecek olan kuaför hakkında araştırmalar da başladı. Peki Erbil Çaylak kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Erbil Çaylak kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Erbil Çaylak 12 Mayıs 1986'da dünyaya geldi. Baba tarafından Erzincanlı, anne tarafından da Rizeli olan tecrübeli kuaför 19 senedir mesleğini icra ediyor. Ufak yaşta ağabeyinin kuaför salona giderek bu işe başladı ve devamını da getirdi. Akbatı AVM Çarşı Amore Kuaför'de çalışıyor. Saç tasarımcısı ve renk uzmanı. Yarışmaya iddialı bir giriş yaptı ve rakiplerinin işlerini beğenmediği için katıldığını söyledi. Performansı merakla bekleniyor.

 

Erbil Çaylak Instagram hesabı

Yarışmada Merve Hasbutçu ile birincilik mücadelesi verecek olan Erbil Çaylak'ın aktif bir Instagram hesabı var. Hatta son paylaşımında daha önce yarışmaya model olarak gelen Şule Turan'a yaptığı uygulamayı paylaştı. Erbil Çaylak'ı @erbil.caylak hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.