Kuaförüm Sensin Ezgi Yalçınkaya kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ezgi Yalçınkaya kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in yarışmacıları kadar modelleri de ön planda. Yarışmada boy gösteren Ezgi Yalçınkaya da onlardan biri. Peki Kuaförüm Sensin Ezgi Yalçınkaya kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile özellikle kadınları ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in yeni modellerinden biri Ezgi Yalçınkaya oldu. Güzelliği ile adından söz ettiren ve yarışma boyunca makyajsız ve doğal hali ile daha da dikkat çekici olduğu söylenen Yalçınkaya hem internette hem de sosyal meydada günün en çok aranan isimlerinden biri haline geldi. Ezgi Yalçınkaya kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.

 


Kauförüm Sensin Ezgi Yalçınkaya kimdir?

20 yaşında. Bilgi Üniversitesi'nde tam burslu olarak beslenme ve diyetetik bölümü öğrencisi. Dans ediyor, gitar çalıyor, kitap okuyor ve film izliyor. Geçen yaz gönüllü olarak Fas'a gitti ve çocuklara İngilizce eğitimi verdi. Çocuklara karşı çok hassas ve ilgili. Hayatı çok seviyor ve bunun için de her anı dolu dolu yaşamak istiyor.

ilayda arslan kuaförüm sensin

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları


kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya


Ezgi Yalçınkaya Instagram hesabı

Hayal ve Özlem'in modeli olarak yarışmaya katılan Ezgi Yalçınkaya sosyal medyada da bir hayli popüler. Yalçınkaya 2 bin 305 kişiyi takio ederken listesinde 422 hesap bulunuyor. Kendisine @yalcinkayaezgi hesabından ulaşabilirsiniz.



kuaförüm sensin merve eroğlu

kuaförüm sensin merve eroğlu

ceren dalgıç

ceren dalgıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.