Kuaförüm Sensin Gökçen Derbeder kimdir? Hakkındaki bilgiler

Kuaförüm Sensin Gökçen Derbeder kimdir? Hakkındaki bilgiler
Bugün başlayan yeni hafta heyecanıyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yarışacak dört modelden biri Gökçen Derbeder oldu. Peki Gökçen Derbeder kimdir? Instagram hesabı ve hayatına dair detaylar haberimizde.

Yeni yarışmacıları Gökçen Derbeder ile bugünden itibaren 34. haftasına başlayan Kuaförüm Sensin'in modelleri de açıklandı. Kura ile belirlenen modellerin isimleri de açıklandı. Gökçen Derbeder de onlardan biri oldu. Bir hafta boyunca yarışmada yer alacak güzel model hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. İşte hayatına dair bilinmesi gerekenler..


Kuaförüm Sensin Gökçen Derbeder kimdir?

Tiyatro oyuncusu olan Gökçen Derbeder konservatuar sınavına hazırlanıyor. Tiyatro ve oyunculuk eğitimi almakla birlikte bu iki bölümü okumak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sevgilisi yok ve bekar. Burcu ikizler. 3 senedir kamera önü tecrübesi var. Modellik de yapmak istiyor. 

kuaförüm sensin gökçen derbeder kimdir

kuaförüm sensin gökçen derbeder fotoğrafları

kuaförüm sensin dilan şahin özkaya

Dilan Özkaya Şahin fotoğrafları

kuaförüm sensin emine sağır

emine sağır fotoğrafları

kuaförüm sensin beste tezcan

kuaförüm sensin beste tezcan


Kuaförüm Sensin Gökçen Derbeder Instagram hesabı

Genç model Instagram'da bir hesaba sahip ancak fazla fotoğrafı yok. Sadece 37 gönderisi bulunuyor. 557 civarında takipçisi ve 300 civarında da takip ettiği kişi bulunuyor. @dilan.ozkaya.sahin adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.