Kuaförüm Sensin Göknur Şengül kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Göknur Şengül kimdir? Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 39. haftasında yarışmacılara eşlik edecek modeller belirlendi. O isimlerden biri Göknur Şengül oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Göknur Şengül kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 39. haftası 6 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 190. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Göknur Şengül kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Göknur Şengül kimdir?

Yeni haftada Özlem Ürek ve Zeynep Uykan ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Göknur Şengül 21 yaşında. Aslen Tokatlı. Modellik yapıyor. İstanbul Arel Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü mezunu. Şu anda Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Seyahat Bölümü öğrencisi. En büyük hayali dünyayı gezmek. Kabin memuru olmak istiyor. Bir dönem satış sorumlusu olarak çalışmış. Eğlenceli, konuşkan ve sosyal bir kişiliği var. Hobileri yüzmek, film izlemek ve spor yapmak.


KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL
 

Göknur Şengül Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da sadece takipçilerine açık bir hesabı mevcut. 2 bin 59 takipçisi bulunurken kendisi ise 225 kişiyi takip ediyor. Hesabına gknursengul adresinden ulaşabilirisiniz.

kuaförüm sensin betül gündoğar

KUAFÖRÜM SENSİN BETÜL GÜNDOĞAR

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.