Kuaförüm Sensin Gülşah İzgin kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Gülşah İzgin kimdir? Instagram hesabı
SHWO TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Gülşah İzgin. Peki Gülşah kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 40. haftası 13 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 195. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Gülşah İzgin kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Gülşah İzgin kimdir?

Yeni haftada Özlem Ürek ve Zeynep Uykan ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Gülşah İzgin 23 yaşında. Bursa'da yaşıyor ve aslen Amasyalı. Mesleği kuaförlük. Galatasaraylı. Kuaförlük eğitimi alıyor. Voleybol, fitness ve kamp hobileri. Boğa burcu. 47 kilo.




kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir

 

Gülşah İzgin Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da yeni açtığı bir hesabı mevcut. 113 takipçisi bulunurken 20 takip ettiği hesap var. Profilinde sadece 7 fotoğraf yer alıyor. Kendisini @gulsahİzgin hesabından takip edebilirsiniz.



kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları





kuaförüm sensin büşra yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.