Kuaförüm Sensin Hasan Ağın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Hasan Ağın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin'de dün 32. hafta geride kaldı. Bilal ve Buse'nin elendiği günün ardından pazartesiden itibaren Hasan Ağın yarışacak. Peki Hasan Ağın kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve tüm detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en tarz yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Neslihan ve Veli'nin birinciliği elde ederek 10 bin lira kazandığı finalin ardından pazartesi günü fragmanı yayınlandı ve yarışmacılar açıklandı. Kuaför koltuğunda Hasan Ağın'ın oturacağı açıklandı. İzleyiciler yeni kuaför hakkında pek çok araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin Hasan Ağın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı bu sayfada.

Geçen hafta Neslihan ve Veli'nin birinciliği ile sona ermiş, Nesrin ve Eylem yarışmaya veda etmişti. Yerlerine gelecek isimler merakla bekleniyordu. Yayınlanan 33. hafta fragmanında yer alan takımın Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ'dan oluştuğu açıklandı. İzleyiciler de haklarında araştırma yapmaya başladı. Peki Hasan Ağın kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Kuaförüm Sensin Hasan Ağın kimdir?

Aslen Batmanlı olan Hasan Ağın Batmanlıdır. Fragmanda yer aldıktan sonra herkes kendisini Bilal Ağın'a benzeterek; 'Bilal Ağın ile akraba mı, neyi oluyor?' gibi sorular sordu. Hasan Ağın, Bilal Ağın'ın ikizidir. Makas adında kuaför salonu vardır Batman'da. Instagram hesabı @hasanaginofficial'dır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum