Kuaförüm Sensin İlayda Arslan kimdir? Instagram'ı salladı!

Kuaförüm Sensin İlayda Arslan kimdir? Instagram'ı salladı!
Show TV'nin hafta içi yayınlanan stil yarışması Kuaförüm Sensin'de yer almaya başlayan İlayda Arslan sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Genç modelin her fotoğrafına binlerce etkileşim geliyor. Peki İlayda Arslan kimdir? Detaylar haberimizde.

Dün yeni hafta heyecanıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'de günü Mete Şimşek & Arzu Gökduman ve Hayal & Özlem takımları birinci tamamlamıştı. Takımların rekabetleri kadar saçlarını yapıp makyakları ile yeniden hayat verdikleri modeller de büyük ses getirdi. İzleyicilerin yayın başlamasıyla birlikte araştırmak için yarıştığı dört modelden biri olan İlayda Arslan hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. İlayda Arslan kimdir? sorusunun yanıtını sizler için derledik.
 


Kuaförüm Sensin İlayda Arslan kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni modellerinden İlayda 19 yaşında. Hosteslik bölümü öğrencisi. Ekranlara çıkma hayalini gerçekleştiren genç model yayınladığı saç-makyaj ve moda videoları ile oldukça fazla takipçiye sahip. Ayrıca dans da ediyor. Tiktok geçmişi de bulunan İlayda televizyona bu sebeple yabancı değil. Anlaşmalı olduğu markalarda modellik yapıyor. Herkesten farklı bir tarz oluşturmayı seven ve bunu ile edinen İlayda'nın kendine özgü tasarımları da adından söz ettiriyor.

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları


Kuaförüm Sensin İlayda Arslan Instagram hesabı

Ünlü olma basamaklarının henüz başında olan İlayda Arslan sosyal medyada binlerce kişinin takibinde. Instagram hesabında 15 bin kişi tarafından takip ediliyor. Ayrıca 6 bine yakın da takip ettiği hesap var. Kendisine @ilaydars1 profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.