Kuaförüm Sensin Melek Gültekin Instagram'ı salladı! Fotoğrafları bomba

Kuaförüm Sensin Melek Gültekin Instagram'ı salladı! Fotoğrafları bomba
Kuaförüm Sensin'de Sevcan Çakır ile birlikte yarışacak olan Melek Gültekin daha hafta başlamadan ilgi odağı haline geldi. İzleyicilerin merakla araştırdığı güzel makyaj uzmanı Instagram'daki fotoğraflarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de 29. haftadan itibaren yarışacak olan Melek Gültekin'in adı bugünkü finalin ardından yayınlanan fragmanda açıklandı. Sevcan Çakır ile birlikte yarışmaya katılan Melek Gültekin, modeline yapacağı makyaklarla birlikte en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. Adı açıklandığından bu yana güzelliği ile de dikkat çeken Gültekin'in fotoğrafları da Instagram'ı salladı.
 


İnterneti sallayacak

Saç ve makyaj üzerine yarışılan Kuaförüm Sensin'de pazartesiden itibaren Melek Gültekin fırtınası esecek gibi görünüyor. Takım arkadaşı Sevcan Çakır ile birlikte Sıla ve Mira'nın yokluğunu aratmayacak olan ikili, internete de damga vuracak. Instagram hesabında birbirinden çekici, alımlı ve cesur pozlarını yayınlayan Melek Gültekin özellikle erkeklerin ilgi odağı haline gelecek. Yarışmaya katılan tüm yarışmacıların sürekli araştırıldığı yayınlarda Melek Hanım'ın güzelliği de ekstra sorguları da beraberinde getirecek.


 


Melek Gültekin Instagram hesabı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Melek Gültekin güzelliği ile çok konuşulacak. Ve özellikle Instagram hesabından kendisini takip edenler olacaktır. Çünkü televizyonda yer alan kişilere ulaşmanın, onların hayatını keşfetmenin ve takip etmenin yollarından biri de Instagram. Melek Hanım 620 hesap takip ettiği profilinde 900 kişi tarafından takip ediliyor. Kendisine @meelekgultekin adresinden ulaşabilirsiniz.

kuaförüm sensin melek gültekin

melek gültekin kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.