Kuaförüm Sensin Melek Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Melek Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 29. haftasında yarışacak isimlerinden biri Melek Gültekin oldu. Mesleki başarısının yanısıra güzelliği ile de adının açıklanması sonrası araştırılmaya başlanan Melek Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin stil yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kaldı. Buse ve Bilal'in birinciliği elde edip Sıla ve Mira'nın elendiği cuma gününün ardından 29. hafta fragmanı yayınlandı. Makyaj uzmanı olarak yarışmada boy gösterecek isim olan Melek Gültekin, belirlenen modeline beş gün boyunca hünerlerini sergileyecek ve en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. Kuaförüm Sensin'in yeni haftasındaki iki isimden biri olan Melek Gültekin kimdir? Yaşı, mesleki kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Melek Gültekin kimdir?

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği, Muammer Ketenci, Ayşegül Kartal ve Adnan Serter'in de jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin'e katılan Melek Gültekin 1984 doğumludur. 35 yaşındadır. Güzel sanatlar fakültesinde resim eğitimi aldı. Bunun makyaj alanında gözünü geliştirdiğine inanıyor ve payının yüksek olduğunu söylüyor. Güzelliğe ve zerafete düşkünlüğünün de estetik algısını zenginleştirdiğini düşüünüyor. Sadelikten ve doğal dokunuşlardan yana olan Melek Gültekin şu an freelance olarak müşterilerine hizmet veriyor. Melek Gültekin evli mi? Sevgilisi var mı? sorularını soran izleyiciler muhakkak olacaktır. Kendisi bekardır. Akrep burcu ve Galatasaraylı.



 

Kuaförüm Sensin Melek Gültekin Instagram hesabı

Yarışmanın yeni makyaj uzmanı Melek Gültekin oldukça aktif bir Instagram kullanıcısıdır. Kendisine @meelekgultekin adresinden ulaşabilirsiniz.

kuaförüm sensin melek gültekin
 


Kuaförüm Sensin Melek Gültekin neler yapıyor?

Profesyonel makyaj
Kalıcı makyaj
Kaş tasarımı ve gürleştirme

melek gültekin

 

Melek Gültekin makyaj randevu al

Kuaförüm Sensin'in yeni makyaj uzmanı Melek Gültekin'in yetenekli ellerinden hizmet almak ve kendinizi güzelleştirmek istiyorsanız randevu almanız gerekmektedir.  05326776168 numaralı telefondan iletişim kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.