Kuaförüm Sensin Meltem Saltar sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Kuaförüm Sensin Meltem Saltar sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Bugün başlayan Kuaförüm Sensin'in 31. haftasında yarışan modellerden biri olan Meltem Saltar, internette binlerce kişi tarafından arandı. Saltar'ın Instagram hesabı da çok sayıda etkileşim alıyor.

Başarılı oyuncu Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin, Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın'ın da katılımı ile 11 Kasım haftasına merhaba dedi. Dört takım arasındaki rekabette hangisinin birinci olacağı merak ediliyordu. Modeller de ilgi odağı olmayı başardı. Özellikle de Meltem Saltar. Güzel modele Instagram hesabından beğeni yağmuru vardı.
 


Meltem Saltar kimdir?

İstanbul'da dünyaya gelen Meltem Saltar 20 yaşında. Aslen Selanik göçmeni olan güzel yarışmacı, ailesi ile yaşıyor. Lise mezunu. Kendisini değişik, eğlenceli, adrenali ve saçmalamayı seven biri olarak tanımlıyor. İyi niyetli ve çabuk güvenmesini ise eksisi olarak görüyor. Ekran önünde olmak çocukluk hayaliydi ve bunu başardı. Diğer hayallerinin peşinde koşmak için de eğitimler aldığını ifade etti. Ailesi bu konuda çok destek verdi. Hayatı gülerek yaşayan ve negatif olmayı başaramayan Meltem Saltar, Kuaförüm Sensin'in en dikkat çekici modellerinden biriydi.

meltem saltar fotoğrafları

Meltem Saltar Instagram hesabı

Instagram'da bir hayli aktif olan Meltem Saltar'ın hesabını 500'den fazla kişi takip ediyor. Renkli paylaşımları bulunan Meltem Saltar'a meltem_saltar hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.