Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Dün final bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Yarışmaya 14 Ekim Pazartesi itibarıyla Meltem Topçu katılıyor. Peki Meltem Topçu kimdir? Kaç yaşında ve nerede çalışıyor? Instagram hesabı dahil olmak üzere hayatına dair pek çok detay haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı 4 takımın kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin'de 7-11 Ekim haftası sona erdi. Elenen yarışmacıların merak ediliği programda son sırayı alan ikili yerine farklı bir çift veda etti. Burcu ve Ateş katıldıkları hafta elenecekti ancak Özlem ve Hayat ailevi sebeplerden dolayı çekilince yarışmada kaldılar. Yerlerine ise Kuaför Murat Ünlü ile Meltem Topçu gelecek. İkilinin 14 Ekim'den itibaren performansları merak ediliyor. Özellikle güzelliğiyle dikkat çeken Meltem Topçu, çok konuşulacak gibi. Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir? sorusunun yanıtını sizler için derledik.
 


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


Meltem Topçu nerede çalışıyor?

Yarışmanın yeni makyözü Meltem Hanım Tekridağ'da Mehlika Derici Güzellik Salonu'nda çalışmaktadır. Aşağıdaki bilgilerle kendisinden randevu alabilirsiniz.
Adres: Gazi Mustafa Kemal Paşa mah Atatürk caddesi no 104 AS PLAZA KAT/2 daire:3 TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY 
Telefon: 05538717874/ 02827266044

Saç ve estetik hariç tüm güzelliğe dair işlemler mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.