Kuaförüm Sensin Merve Hasbutçu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Merve Hasbutçu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bugün yayınlanan final bölümü ile bir haftayı daha geride bırakan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Makyöz koltuğunda Merve Hasbutçu oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Merve Hasbutçu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kuaförüm Sensin'in bugün sona eren haftasında birinciliği son günkü atağı ile Buse ve Hasan elde etti. Programdan elenen takım ise sonunculuklarla bugünün sonucunu aslında daha önce izleyicilere veren Zeynep Uykan ve Özlem Ürek oldu. Final sonrasında yayınlanan yeni hafta programında yarışacak isimler de açıklandı. Kuaför koltuğunda Erbil Çaylak, makyaj uzmanlığı dalında ise Merve Hasbutçu yarışacak. Hafta boyunca birincilik mücadelesi verecek olan ikili isimlerinin açıklanmasının ardından da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Özellikle de Merve Hasbutçu. Peki Merve Hasbutçu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve mesleki kariyeri haberimizde yer alıyor.
 

Merve Hasbutçu kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni makyözü şimdiden adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Bunu en başta belirtmekte fayda var. Pazartesi günü için de herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca güzelliği ile de yarışmaya damga vuracak gibi. Kuaförüm Sensin'in yeni makyözü 25 yaşında. Antalya'dan yarışmaya katılıyor. Estetik ve güzellik uzmanı. Microblading hizmeti veriyor. Terazi burcu. Mesleği ile ilgili birçok sertifkası ve eğitim belgeleri mevcut. Yeni haftadaki performansı merakla bekleniyor. Sevgilisinden ayrıldı. Şu an hayatında biri yok. 

Kuaförüm Sensin Merve Hasbutçu

 

Merve Hasbutçu Instagram hesabı

Genç ve başarılı makyözün Instagram'da oldukça aktif bir hesabı var. Fotoğraflarıyla da çok sayıda etkileşim alıyor. Şu anki takipçi sayısı 14 bin civarında ancak sayıyı pazartesiden itibaren artıracağı kesin. Kendisini @merve_makeup_microblading adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum