Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
Yaklaşık iki aylık bir aranın ardından ekranlara geri dönen Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları da belli oldu. Saadet ve Ramazan'a eşlik edecek isim Aleyna Deniz. Güzel model bir hafta boyunca takım arkadaşlarıyla birlikte birincilik mücadelesi verecek. Peki Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bugün yeni sezon başlıyor. 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni bölümleri ile yayınlanacak olan yarışmada yeni isimler ve yarışmacılar da yer alacak. Daha önce 3. haftada yaroşan Saadet Dinçer ve eşi Ramazan Arıkan'ın marifetlerini sergileyeceği maratonda takım arkadaşları Aleyna Deniz olacak. Birinciliğin artık üç kişi arasındaki birliktelikten geçtiği Kuaförüm Sensin'in yeni modeli hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.
 


Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir?

Bugün başlayacak olan yeni haftanın en çok sorulan sorularından biri bu oldu. Yayınlanan 52. hafta fragmanında güzelliği ile dikkat çeken Aleyna Deniz hakkında araştrmalar yapılıyor. 3 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen genç model 1.75 boyunda, 56 kilogram ve 36 beden. Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi. Profesyonel podyum mankenliği yapıyor. Hakan Akkaya ve Muammer Ketenci gibi önemli isimlerin defilelerine katıldı. Yay burcu. Modern dans ve high heels yapıyor. Hedefinde mankenliğin yanısıra okudğu bölüm sebebiyle iyi bir kariyere sahip olmak var. Dizi ve film sektöründe de adından söz ettirmek istiyor.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı


Kuaförüm Instagram hesabı

Saadet Dinçer ve Ramazan Arıkan'ın takım arkadaşı olan Aleyna Deniz'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Paylaştığı fotoğraflar yüksek sayıda etkileşimler almasıyla birlikte sektördeki önemli isimlerin de takibindedir. Kendisine @alleynadeniz hesabından ulaşabilirsiniz. Şu anda 31.4 bin takipçisi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.