Kuaförüm Sensin Münevver Ergün kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Münevver Ergün kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Münevver Ergün. Peki Münevver Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 42. haftası 27 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 205. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Münevver Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Münevver Ergün kimdir?

Yeni haftada Merve Hasbutçu ve Erbil Çaylak ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Münevver Ergün Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyor. İşletme yönetimi ve organizasyonu ile uğraşıyor. Hayvanları çok seviyor. Eğlenceli ve renkli bir kişiliğe sahip. Galatasaraylı.

kuaförüm sensin münevver ergün




 

Münevver Ergün Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da aktif bir hesabı mevcut. 574 takipçisi bulunurken 599 takip ettiği hesap var. Profilinde genelde çekimlerdeki fotoğraflarını yayınlıyor. Instagram hesabına @munewergun kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.

 

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin münevver ergün



kuaförüm sensin Feride Hüseyinova

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.