Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin öğle saatlerinde binlerce kişi tarafından izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Yeni takımın da yarışa katılacağı günde modellerden biri de belirlendi. Buna göre Gizem ve Gülse'ye Nagihan Çağlar eşlik edecek. Peki, Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Adnan Serter, Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliklerini yaptığı ve Çiğdem Batur'un da Gözde Kansu'dan sunuculuk koltuğunu devralacağı ilk programla birlikte Kuaförüm sensin'in yeni haftası başlıyor. Cuma günü elenen Özcan, Dilek ve Ezgi Küçük'ün ardından katılacak yeni ekip merak ediliyordu. O üçlü Gülse Kaplan ve Gizem Çakır oldu. Kendilerine de Nagihan Çağlar eşlik edecek. Yarışmayı izleyenler kendisi hakkındaki araştırmalara da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar kimdir?  Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar kimdir?

Binlerce kişinin ilgiyle izlediği yarışmanın çiçeği burnunda modeli Nagihan Çağlar 1991 doğumludur. 29 yaşındadır. Okan Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü mezunudur. İki senedir freelance olarak makyaj modelliği yapmaktadır. İleride makeup artist olmak ve adını bu alanda duyurmak istiyor. Aslen Kütahyalı olan güzel model bekardır.





 


Kuaförüm Sensin Nagihan Çağlar Instagram hesabı

Yarından itibaren Gülse Kaplan ve Gizem Çakır ile birlikte cuma günkü finalde birincil olabilmek adına mücadele verecek Nagihan Çağlar'In kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Profilini 2 binden fazla kişi takip etmektedir. Siz de kendisine @nagihancglr hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.