Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları

Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları
Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında kuaför ve makyözlere eşlik edecek modeller belli oldu. Nergiz Abasova da onlardan biri. Peki Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları hesabımızda.

Türkiye'nin en çok izlenen stil yarışması Kuaförüm Sensin'de Hayat ve Özlem'in vedasından sonra yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı dört takım günü birinci olarak bitirmek için mücadele verecek. Kuaför ve makyöz/makyörlerin uygulamalarını taşıyacak modeller de merak ediliyor. Hafta sonunda Show TV tarafından açıklanan model listesinde Nergiz Abasova en çok dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı. Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova kimdir?

Azeri baba ve Rus annenin çocuğu olan Nergiz Abasova 33 yaşında. Boyu 1.63 cm olup 55 kilodadır. Galatasaray'ı tutmaktadır. Dans etmek en büyük hobisidir. Oyunculuk yapıyor ancak şu an teksil sektöründe çalışıyor. Bir dönem TV8'de de çalıştı. Bakü'de dizi, film ve kliplerde oynadı.

kuaförüm sensin nergiz abasova
 

Kuaförüm Sensin Nergiz Abasova Instagram hesabı

Programın yeni modellerinden Nergiz Abasova sosyal medyada bir hayli aktif. Youtube kanalından videolar paylaşmakla birlikte Instagram hesabından da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Kendisine @nergiz_14 hesabından ulaşabilirsiniz. Yine Youtube kanalı linki de profilinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.