Kuaförüm Sensin Neslihan Aydın kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Neslihan Aydın kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin stil yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında yarışacak isimlerinden biri belli oldu. Neslihan Aydın 11 Kasım Pazartesi'den itibaren makyaj uzmanı olarak yarışacak. Peki Kuaförüm Sensin Neslihan Aydın kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'de final günü geldi ve birinci takım belli oldu. Büyük ödülü Koray Negiz ve eşi Sevil Negiz kazandı. Elenen takım ise Eylem ile Nesrin Çakır oldu. Porgram biter bitmez 31. hafta fragmanı yayınlandı ve yarışacak isimler açıklandı. Makyaj uzmanı olarak hünerlerini sergileyecek yarışmacı Neslihan Aydın oldu. Ekranlarda adının anons edilmesinin ardından binlerce kişi Neslihan Aydın kimdir? sorusunu sorarak araştırmaya başladı. Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacısına dair detayları sizler için derledik.
 


Neslihan Aydın kimdir?

1979 İstanbul doğumlu. Çamlıca Kız Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 2006 yılında Yaprak Dökümü ile ekran serüveni başladı. 2006 ila 2016 yılları arasında sinema sektöründe deneyim kazandı. Setlerde alaylı olarak yetişti. Sonrasında ise eğitime vakit ayırdı.  İSMEK, Sanatkarlar Odası ve Milli Eğitim'e bağlı Maltepe Mesleki Eğitim Merkezi'nde sınavlara girerek diploma aldı.  Halen sinema sektöründe aktif şekilde çalışıyor.  Sinema, reklam, yarışma programı, defile, Klip, YouTube videosu, sosyal medya videoları, düğün, davet vei birçok konseptte saç ve makyajlar yapıyor. Şimdi ise kariyerine bunların yanında Makyaj Atölyesi (Makeup work shop)  eğitimleri ile profesyonel hayatına devam etmektedir. Yaratıcı, sıra dışı, özgün ve inovatif yönü İle wesi markasını geliştiriyor. Biricik olduklarını, kendilerine ait güzellik sırları olduğunu ve bu güzelliği birlikte ortaya çıkarmaya niyetli olduğunu dile getiriyor. Bekar ve hiç evlenmedi.

kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları


Neslihan Aydın hangi film ve dizilerde oynadı?

11 Kasım'dan itibaren dolduracağı koltukta başarılı olmayı ve birinciliği hedefleyen Neslihan Hanım ekranlara yabancı bir isim değil. Kutsal Damacana 2: Itmen'de oynadı. Yaprak Dökümü, Devrim Arabaları, Canim Ailem, Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, Kutsal Damacana 2: Itmen, Çakal, Mahpeyker - Kösem Sultan, Yerden Yüksek, Ya Sonra?, Üsküdar'a Giderken, Kaos Örümcek Ağı ve Yusuf'ta makyaj ekibinin bir parçasıydı.


Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler

tuğçe kızıler

kuaförüm sensin buse dilan kaya

buse berkdokur

tuğçe kızıler



buse dilan kaya


Neslihan Aydın neler yapıyor?

Makyajdaki yeteneklerini sergileyecek olan Neslihan Aydın, birçok alandaki yeteneği ile de ön plana çıkıyor. Access Bars ve access bars facelift uygulayıcısı, sevgi, kahkaha, öfke affetme terapisti, reiki ve negatif temizliği yapıyor.

 

Neslihan Aydın Instagram hesabı

31. hafta yarışmacısı Neslihan Hanım Instagram'da da bir hayli aktif. Kendisine ait bir hesabı var. 2 binden fazla takipçisi mevcut. Kendisine @wesimecmuadonusumleratolyesi profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum