Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Dün başlayan yeni hafta heyecanında Eylem Gündüz ile birlikte yarışacak olan Nesrin Çelik, güzelliği ile dikkatleri çekerken sosyal medya hesabındaki fotoğraflarla da adından söz ettirdi.

Gözde Kansu'nun sunduğu ve hafta içi yayınlanan bölümleri ile büyük heyecan yaratan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacılarından biri Nesrin Çelik oldu. Kuaför Eylem Gündüz ile birlikte yarışmaya İstanbul'dan katılan ve 7 senedir makyaj sanatçılığı yaptığını söyleyen Çelik, Sivas efsanesiyim sözleri ile de iddiası ortaya koydu. Günün sonunda takım olarak alınan birincilikle de rüştünü ispatladı. Güzel yarışmacı programda olduğu kadar sosyal medyada da çok konuşuldu. Instagram hesabındaki fotoğrafları binlerce kişi takip ediyor.
 


Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik kimdir?


Adnan Serter, Muammer Ketenci ve Ayşegül Kartal'ın jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin'de 4 Kasım Pazartesi gününe performansıyla damga vuran Nesrin Çelik 22 yaşında. 7 senedir bu mesleğin içinde. Kendisini eğlenceli, gezmeyi seven, hiperaktif, güleryüzlü, neşeli, dobra biri olarak tanımlıyor. Kendi ismi ile markalaşmak hedefi var. İsmini marka haline getirmek istiyor. Önceliği hep annesi ve kardeşi. Bütün makyaj sistemlerini çalışıyor. Aynı zamanda estetisyen ve güzellik uzmanı. Salonunda şu an estetik hizmetler vermiyor. Ayrıca kuaför. Saç hizmeti, makyaj, ipek kirpik ve protez tırnak uygulamaları da yapıyor. Kendisini Sivas efsanesi olarak tanımlıyor.




kuaförüm sensin nesrin çelik fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik Instagram hesabı


Yarışmada adı anons edilip yayına geldikten sonra güzelliği ile adını Türkiye'ye duyuran Nesrin Çelik, ilgi odağı haline geldi ve hem internette hem de sosyal medyada binlerce kez arandı. Çelik'in kendisine ait iki hesabı var. Biri şahsi, diğeri mesleği adına kullandığı profili. Nesrin Çelik'i @nesrinncelik58 hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.