Kuaförüm Sensin Özlem Ürek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Özlem Ürek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bugün yayınlanan final bölümü ile bir haftayı daha geride bırakan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Kuaförlük koltuğunda Özlem Ürek oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Özlem Ürek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün bir hafta daha geride kaldı. Yarışmada Buse Şimşek ve Hasan Ağın birinci olurken uzun süredir başarı ile mücadele veren Betül Çetin ve Şükran İşanlarlar elenerek veda etti. Kuaförüm Sensin'in 38. haftasından itibaren kuaför olarak Özlem Ürek hünerlerini sergileyecek. Yayınlanan 38. hafta fragmanında güzelliği dikkat çeken genç kuaför hakkında hemen araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Özlem Ürek kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı gibi cevapların detaylarını sizler için derledik.
 

Özlem Ürek kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü şimdiden adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Bunu en başta belirtmekte fayda var. Fragmandaki iddialı sözleri ile yıldırım gibi bir giriş yaptı programa. Pazartesi günü için de herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca güzelliği ile de yarışmaya damga vuracak gibi. Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü birçok birinciliğe sahip. Bunun yanısıra kendi merkezi var. Kalıcı makyaj da yapabiliyor. Hünerlerini bu kez 70 milyonun önünde sergileyecek. Özlem Ürek evli ve 3 yaşında bir oğlu var. İstanbul Kuaförler Odası Başkanlığı başta olmak üzer bir çok alanda ödülleri var. Seminerler de veriyor. Aynı zamanda güzelik uzmanlığı bölümü okudu.


Özlem Ürek Güzellik Merkezi'nde hangi hizmetleri veriyor?

● Kalıcı makyaj
● Cilt bakımı
● Lazer epilasyon
● Saç kesimi
● Renklendirme
● Hydrafecial kirpik
● Liftinc ipek kirpik
● Protez tırnak


Özlem Ürek çırak olarak başladığı salonu devir aldı. 13 yıldır aynı salonda faaliyet gösteriyor. Küçük kuaför salonu şu an birçok alanda hizmet verebildiği merkeze dönüştü. Özlem Ürek Güzellik Merkezi'nin adresi: Ahmet Yesevi, Fatih Blv. no 2 D:kat 2, 34930 Sultanbeyli/İstanbul

özlem ürek kimdir

özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları

Özlem Ürek Instagram hesabı

Güzel kuaförün Instagram'da oldukça aktif bir hesabı var. Fotoğraflarıyla da çok sayıda etkileşim alıyor. Şu anki takipçi sayısı 6 bin civarında ancak sayıyı pazartesiden itibaren artıracağı kesin. Kendisini @ozlem_urek_ adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.