Kuaförüm Sensin Ramazan Arıkan kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ramazan Arıkan kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir sezon başlıyor. İki aydır süren hasret bugün sona erecek. İzleyenlerin ilgiyle takip ettiği programda yine birbirinden eğlenceli anlar yaşanacak. Yeni sezonda kuaför koltuğuna oturacak isim merak ediliyordu. Yayınlanan fragmanda o yarışmacının Ramazan Arıkan olduğu öğrenildi. Peki Kuaförüm Sensin Ramazan Arıkan kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin kendi alanlarında en önemli isimlerinin jüri üyeliğini üstlendiği ve Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de yeni sezon bugün start alıyor. Öğle saatlerini eğlenceli hale getiren ve aynı zamanda mesleki eğitim konusunda da yol gösterici olan yarışmada zaman zaman da gerilimli anlar yaşanabiliyor. Yeni sezonda bilindiği üzere bir takım daha maratona dahil olacak. Emina Çarkoviç ve Mira Akkurt elenmişti. Yerlerine gelecek isim merak ediliyordu. Makyöz olarak Saadet Dinçer katılırken eşi Ramazan Arıkan da saçtan sorumlu olacak. Yeni kuaförün performansı da merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin Ramazan Arıkan kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Ramazan Arıkan kimdir?

Yarışmada olduğu gibi özel hayatta da Saadet Dinçer'in eşidir. Kendini dünyanın en hızlı kuaförü olarak tanımlamaktadır. Star TV'nin yarışmasında birincilik elde etti. Türkiye Artistik Best of şampiyonluğu kazandı. Türkiye'nin birçok şehrinin yanısıra Kıbrıs, Almanya, Hollanda'da eğitimler verdi. Toplam 400'ü bulan seminerlerle kuaförlüğe adım atmak isteyenleri eğitti. Instagram hesabı @dunyaninenhizlikuaforu'dur.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.