Kuaförüm Sensin Rana Çakmak kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Rana Çakmak kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Rana Almula Çakmak. Peki Rana Çakmak kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 41. haftası 20 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 200. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Rana Çakmak kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Rana Çakmak kimdir?

Yeni haftada Merve Hasbutçu ve Erbil Çaylak ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Rana Çakmak 25 yaşında. Turizm otelcilik eğitimi almış ancak mesleğini sevmemiş. Tek artısı olarak gördüğü yemek yapmayı çok iyi başardığını söylüyor. Urfalı olmasının da payı olduğunu düşünüyor. Şu an moda tasarımı okuyor. Kendi imkanlarınla özel eğitim alıyor. Bunun yanısıra da çalışıyor. Yay burcu. Gezmeyi çok seviyor. 20 yaşına kadar Mersin'de yaşayan Rana Çakmak, önce Ankara'ya taşınıp 3 yıl çalışmış ardından da başkentin iş imkanı olarak kendisine yeterli gelmediğini görerek İstanbul'a gelmiş. Küçüklüğünde Galatasray taraftarı iken Beşiktaş maçında atılan bir gol sonrası ağlamış ve siyah beyazlıları tutmaya başlamış. Kendisi bekar. Tek isteği emek verip başardığı şeyleri Türkiye'ye göstermek istiyor.

kuaförüm sensin rana çakmak

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları

Rana Çakmak Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da aktif bir hesabı mevcut. 1833 takipçisi bulunurken 810 takip ettiği hesap var. Profilinde genelde çekimlerdeki fotoğraflarını yayınlıyor. Instagram hesabına @almularana kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.