Kuaförüm Sensin Rana Çakmak sosyal medyayı salladı

Kuaförüm Sensin Rana Çakmak sosyal medyayı salladı
SHOW TV ekranlarında bugün 41. haftası ve 200. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'in modelleri de göz kamaştırdı. O isimlerden biri de Rana Çakmak'tı. Güzel model sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı.

Mesleki bilgiler verdiği kadar yaşattığı heyecanla da binlerce kişinin izlediği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta bugün başladı. Erbil Çaylak ve Merve Hasbutçu'nun katıldığı programda ilk gün birinciliğini İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer kazandı. Sonuncu olan takım ise Hasan ve Buse'ydi. Ancak yarışmacılar kadar modeller de güne damga vurdu. Büşra Alişar, Merve Erçin, Rana Çakmak ve Bahar Borucu takımlara eşlik etmek için koltuklara oturdular. Dört topla yapılan kura çekimi ile masaları belli olan modellerden Rana Çakmak bugünün en çok konuşulaan ismiyd. Sosyal medyada ve internette hakkında binlerce araştırma gerçekleştirilen Çakmak'ın güzelliği de izleyenleri etkiledi.

 

Rana Çakmak kimdir?

Rana Çakmak 25 yaşında. Turizm otelcilik eğitimi almış ancak mesleğini sevmemiş. Tek artısı olarak gördüğü yemek yapmayı çok iyi başardığını söylüyor. Urfalı olmasının da payı olduğunu düşünüyor. Şu an moda tasarımı okuyor. Kendi imkanlarınla özel eğitim alıyor. Bunun yanısıra da çalışıyor. Yay burcu. Gezmeyi çok seviyor. 20 yaşına kadar Mersin'de yaşayan Rana Çakmak, önce Ankara'ya taşınıp 3 yıl çalışmış ardından da başkentin iş imkanı olarak kendisine yeterli gelmediğini görerek İstanbul'a gelmiş. Küçüklüğünde Galatasray taraftarı iken Beşiktaş maçında atılan bir gol sonrası ağlamış ve siyah beyazlıları tutmaya başlamış. Kendisi bekar. Tek isteği emek verip başardığı şeyleri Türkiye'ye göstermek istiyor.

kuaförüm sensin rana çakmak

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Rana Çakmak Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da aktif bir hesabı mevcut. 1833 takipçisi bulunurken 810 takip ettiği hesap var. Profilinde genelde çekimlerdeki fotoğraflarını yayınlıyor. Instagram hesabına @almularana kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.