Kuaförüm Sensin Saadet Dinçer kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Saadet Dinçer kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Yeni sezona bugün merhaba diyen ve ilk bölümü ile SHOW TV ekranlarıdnda yayınlanan Kuaförüm Sensin'de heyecan devam ediyor. Yeni yarışmacılarla devam eden programda makyöz koltuğuna oturacak isim belirlendi. Buna göre daha önce de yarışan Saadet Dinçer birincilik mücadelesi verecek. Peki Kuaförüm Sensin Saadet Dinçer kimdir? Hangi bölümlerde yarıştı? Hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Koroanvirüs sebebiyle ara verilen yayın hayatının sonuna gelen ve artık yeni bölümleri ile yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de 52. hafta heyecanı başlıyor. Yarışmada son olarak elenen Emina Çarkoviç ve Mira Akkurt'un yerine gelecek isimler merakla araştırılıyordu. Yayınlanan fragmanda isimler belli oldu ve Mira'nın yerine makyöz koltuğuan oturacak yarışmacı Saadet Dinçer oldu. Peki Kuaförüm Sensin Saadet Dinçer kimdir? Hangi bölümlerde yarıştı? Hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Saadet Dinçer kimdir?

Yarışmanın yeni haftasından itibaren eşi Ramazan Arıkan ile birlikte mücadele edecek olan Saadet Dinçer 30 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya geldi. Ispartalı. Kendisi güzellik uzmanı. Ortaokul mezunu. Yay burcu ve Galatasaraylı. İleride mesleği üzerine eğitim vermek istiyor. Spor yapmak, müzilk dinlemek ve araba sürmek hobileri arasında yer alıyor. Daha önce 11. bölümünde katıldığı Kuaförüm Sensin'e 24 Mayıs 2019 tarihinde veda etmişti. 13 ay sonra geri dönmüş oldu.Instagram hesabı ise @saadetmakeup. 3 binden fazla takipçisi bulunuypr.
 

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.