Kuaförüm Sensin Sena Aydın kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesabı

Kuaförüm Sensin Sena Aydın kimdir? Boyu, kilosu ve sosyal medya hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de boy gösterecek modellerden biri olan Sena Aydın ile ilgili bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin Sena Aydın kimdir? Detaylar haberimizde.

Bu hafta yarışmadan çekilen Hayat ve Özlem'in yerine gelen Murat ve Mehtap'ın modeli olan Sena Aydın, adının açıklanmasının ardından izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Genç modele dair pek çok konuda sorgulama yapılırken en çok merak edilen konuların başında boyu, kilosu, Instagram hesabı ve sevgilisi olup olmadığı geliyor. Okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.
 


Kuaförüm Sensin Sena Aydın kimdir?

Yarışmanın yeni modellerinden Sena  Aydın 21 yaşında. Boyu 1.70 cm'dir. Kilosu ise 62'dir. Bir üniversitede reklamcılık bölümü öğrencisi olmakla birlikte oyunculukla uğraşmaktadır. Yıllarca bale ve modern dans da yaptı.


Kuaförüm Sensin Sena Aydın Instagram hesabı

Beş gün boyunca izleyicilerin en çok ilgi göstereceği isimlersen biri olması beklenen Sena Aydın'ın Instagram hesabında sadece 7 fotoğraf bulunuyor. Ancak takipçi sayısı bununla doğru orantılı değil. Güzel modelin 4 binden fazla takipçisi bulunuyor. Kendisine @ssenaaydnnn hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.