Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Dün sona eren haftasıyla nefes kesen Kuaförüm Sensin'de 9-13 Aralık'tan itibaren yarışacak makyaj uzmanı Serap Varol olarak açıklandı. Bu andan itibaren de hakkında araştırmalar başladı. Peki Serap Varol kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Veli ve Neslihan'ın veda ettiği Kuaförüm Sensin'e pazartesiden itibaren iki yeni isim katılıyor. Kuaför koltuğunda oturacak Tayfun Ateşoğlu'na makyajda Serap Varol eşlik edecek. Hünerlerini sergileyecek olan makyaj sanatçısının şimdiden performansı merak edilerek bekleniyor. Haftalık ödülün 10 bin lira olduğu Kuaförüm Sensin'deki heyecan sürecek. Peki Serap Varol kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde.

Dün Melek Gültekin ve Sevcan Çakı haftayı birinci bitirdi ve ödül almaya hak kazandı. Yarışmadan ise renkli görüntüleriyle yarışmaya damga vuran Veli ve Neslihan elendi. Özellikle Veli'nin rahatsızlandığı anlar izleyicileri üzdü. Porgramın sona ermesinin ardından 35. hafta fragmanı yayınlandı. Katılacak isimlerden biri de Serap Varol olarak açıklnadı. Bu andan itibaren izleyiciler de yeni makyaj uzmanı hakkında araştrırmalarda bulundu.

kuaförüm sensin serap varol

 


Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir?

Tayfun Ateşoğlu ile yarışmaya katılan Serap Varol, modelini daha güzel gösterebilmek adına mücadele verecek. Takım arkadaşıyla uyumu ve başarılarındaki kalıcılık merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum