Kuaförüm Sensin Serra Yanar kimdir? Boyu, kilosu ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Serra Yanar kimdir? Boyu, kilosu ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 14-18 Ekim haftasında yarışacak olan modellerinden Serra Yanar, beş gün boyunca eşlik edeceği takımın birinciliği için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin Serra Yanar kimdir? Boyu, kilosu ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında beş gün boyunca birbirinden iddialı takımların yarattığı tasarımlarala yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Makyaj uzmanları ve kuaförlerin hünerlerini taşıyacak olan modeller de ilgi odağı oldu ve araştırılmaya başlandı. O isimlerden biri de Serra Yanar. Buse Şimşek ve Bilal Ağın ile yarışacak olan Yanar'ın hayatına dair detaylar merak ediliyıor. Kuaförüm Sensin Serra Yanar kimdir? Boyu, kilosu ve Instagram hesabı bu sayfada.
 


Serra Yanar kimdir?

Kuaförüm Sensin'de beş gün boyunca modellik yapacak olan Serra Yanar 20 yaşındadır. Muğla'da yaşayan Yanar, okul için İstanbul'dadır. Nişantaşı Üniversitesi'nde BESYO öğrencisidir. Mezuniyetten sonraki hedefi akademisyenlik yapmak ve pilates stüdyosu açmak. Kuaförüm Sensin'de ilk kez modellik tecrübesi yaşayacak. Spor yapmaktan (tenis ve pilates), kitap okumaktan ve müzik dinlemekten hoşlanır. Yalan söylenmesini sevmiyor. 1.80 boyundaki Serra Yanar 72 kilodur. Balık burcudur. Sevgilisi yok ve bekar.

serra yanar

Serra Yanar Instagram hesabı

Günümüzün en çok rağbet gören mecralarından biri olan sosyal medyayı aktif olarak kullanan Serra Yanar'ın Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisine @serraayanar profilinden ulaşabilirsiniz. Çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan genç model yüksek sayıda etkileşim de elde ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.