Kuaförüm Sensin Serra Yanar sosyal medyayı salladı

Kuaförüm Sensin Serra Yanar sosyal medyayı salladı
Kuaförüm Sensin'de dün başlayan yeni haftanın ilk gününde birinciliği elde eden Buse ve Bilal'in modeli olan Serra Yanar, sosyal medyada adından sıkı bir şekilde söz ettirmeyi başardı. Genç modele Instagram'da etkileşim yağıyor.

Başarılı oyuncu Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin, Murat Ünlü ve Meltem Topçu'nun da katılımı ile 14-18 Ekim haftasına dün merhaba dedi. Roman konseptinin işlenmesine karar verildiği günde şarkıcı Kobra Murat da şarkılarıyla yayına renk kattı. Dört takım arasındaki rekabette hangisinin birinci olacağı merak ediliyordu. Modeller de ilgi odağı olmayı başardı. Özellikle de Serra Yanar. Güzel modele Instagram hesabından beğeni yağmuru vardı.
 


Birinci tamamladı

Programda boy göstereceği an kura ile belli oldultan sonra podyuma gelen ve elbisesiyle etkili bir giriş yapan Serra Yanar, herkesten tam not aldı. Bilal Ağın ve Buse Nur Şimşek'in de tasarımlarını uygulaması sonrasında jüriyi ve diğer takımları kendine hayran bırakan Serra Yanar bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi.

serra yanar


Gözler salı gününde

Kuaförüm Sensin'e katılan modeller de en az makyöz, makyör ve kuaförler kadar araştırılıyor ve haklarında bilgiler öğrenilmek isteniyor. Üniversite öğrencisi olan Serra Yanar da bu haftanın gözde isimlerinden biri haline geldi. Roman konseptindeki güzelliği de çok konuşuldu. İlk günde aldığı birinciliğin ardından bugünkü performansı da merak ediliyor.

serra yanar kimdir


Serra Yanar kimdir?

Kuaförüm Sensin'de beş gün boyunca modellik yapacak olan Serra Yanar 20 yaşındadır. Muğla'da yaşayan Yanar, okul için İstanbul'dadır. Nişantaşı Üniversitesi'nde BESYO öğrencisidir. Mezuniyetten sonraki hedefi akademisyenlik yapmak ve pilates stüdyosu açmak. Kuaförüm Sensin'de ilk kez modellik tecrübesi yaşayacak. Spor yapmaktan (tenis ve pilates), kitap okumaktan ve müzik dinlemekten hoşlanır. Yalan söylenmesini sevmiyor. 1.80 boyundaki Serra Yanar 72 kilodur. Balık burcudur. Sevgilisi yok ve bekar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.