Kuaförüm Sensin Sevcan Çakır kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Sevcan Çakır kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni haftasından itibaren yarışacak isimlerinden biri Sevcan Çakır oldu. Peki Sevcan Çakır kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Dün Bilal ve Buse'nin 10 bin lira kazandığı ve Sıla ile Mira'nın elendiği Kuaförüm Sensin'de 29. hafta fragmanı yayınlandı. Yarışmaya katılacak isimler de açıklandı. Önümüzdeki pazartesiden sonra Sevcan Çakır kuaförlük koltuğuna oturacak ve takımı için belirlenen model üzerinde yapacağı saç tasarımlarıyla haftayı birinci tamamlamak adına mücadele verecek. Dikkat çeken çalışmalarıyla iddialı bir giriş yapan Sevcan Hanım hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Güzelliği ile de dikkat çeken güzel kuaför ile ilgili detayları haberimizde derledik.
 


Kuaförüm Sensin Sevcan Çakır kimdir?

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği yarışmada yer alacak olan Sevcan Çakır 26 yaşında. 3 yıllık evli ve yaşında bir çocuğu var. İngilizce öğretmenliği bölümünde okurken mesleği için okulunu bıraktı. Kuaför bir annenin çocuğu olarak kuaförlük yapıyor. 8 yıldır annesi ve kız kardeşiyle Bursa'da bir salona sahip. Aslen Arnavut göçmeni olan Sevcan Hanım, Bursa Kuaförler Odası'nın da şov takımında bulunuyor. Çeşitli şovlarda yer alıyor. Birçok sosyal sorumluluk projesinde de görevli. Enerjisi yüksek ve çılgın biri olarak tanımlıyor kendisini. Bu zamana kadar kendinle yarıştığını, bundan sonrası için de rakipleriyle yarışmak istediğini söylüyor. Yarışmanın hayatına güzel bir anı katacağından emin. Mesleğinde iddialı olan Sevcan Çakır, marjinal çalışmalar yapmayı da çok seviyor. Tarz olarak da farklı bir stile sahip. Başak burcu ve mükemmeliyetçi. Tez canlı olduğunu ve planlarında her şeyin anında olması için elinden geleni yaptığını ifade eden güzel kuaför, hayalinin kaliteli ve vizyonlu yerlerde eğitimler alıp mesleki anlamda üst noktalara gelmek olduğunu anlatıyor.
 

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Sevcan Çakır Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren Kuaförüm Sensin'in yarışmacılarından biri olarak birincilik ve 10 bin lira para ödülünü kovalayacak olan Sevcan Çakır Instagram'da da bir hayli popüler. Çakır'ı binin üzerinde kişi takip ediyor ve her fotorğafı yüzlerce beğeni alıyor. Kendisine @sevcancakir2428 hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.