Kuaförüm Sensin Sevde Uysal kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Sevde Uysal kimdir? Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 39. haftasında yarışmacılara eşlik edecek modeller belirlendi. O isimlerden biri Sevde Uysal oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Sevde Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 39. haftası 6 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 190. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Sevde Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Sevde Uysal kimdir?

Yeni haftada Hasan Ağın ve Buse Şimşek ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Sevde Uysal 21 yaşında. İstanbul Üniversitesi'nde Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencisi. Fuarlarda ve çeştili firmaların tanıtımlarında modellik yapıyor. 6 yıldır kick boks ile uğraşıyor. Vaktinin çoğu spor salonunda geçiyor. Daha önce kanserli çocuklar adına İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü'nün düzenlediği organizasyonda Trabzonspor Bayan Voleybol Takımı için kaptan olarak sahaya çıktı. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor'u tutuyor. Bekar ve sevgilisi yok.

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

 

Sevde Uysal Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da sadece takipçilerine açık bir hesabı mevcut. 354 takipçisi bulunurken 348 takip ettiği hesap var. Profilinde sadece 6 fotoğraf yer alıyor.

kuaförüm sensin betül gündoğar

KUAFÖRÜM SENSİN BETÜL GÜNDOĞAR

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.