Kuaförüm Sensin Sevil Öter Negiz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Sevil Öter Negiz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Geride kalan haftada elenen Burcu ve Ateş takımından sonra makyöz masasına oturacak olan Sevil Öter, yayınlanan fragmanla büyük etki bıraktı. Binlerce kişi hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin Sevil Öter Negiz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Geçen hafta Bilal Ağın ve Buse Şimşek'in birinciliği ile sona ermiş, Burcu Kulaat ve Ateş Faruk Yılmaz yarışmaya veda etmişti. Yerlerine gelecek isimler merakla bekleniyordu. Yayınlanan 28. hafta fragmanında yer alan takımın Koray Negiz ve Sevil Öter'den oluştuğu açıklandı. İzleyiciler de haklarında araştırma yapmaya başladı. Peki Koray Negiz kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Sevil Öter Negiz kimdir?

Antalya'da Koray Bey ile birlikte bir kuaför salonu bulunmaktadır. İsmi Stüdyo istanbul'dur. Burada müşterilerine hizmet vermektedir. Kendisi evli. Takım arkadaşı Koray Negiz ile uzun yıllara dayanan bir evliliği bulunuyor.

serra yanar

serra yanar kimdir



negiz abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova


kuaförüm sensin meltem topçu


burcu kulaat


burcu kulaat

mira akkurt


buse şimşek


 


Kuaförüm Sensin 21 Ekim fragmanı

Yayınlanan 28. hafta fragmanında yine birbirinden neşeli ve gergin anlar yaşandı. Koray Bey de eşi Sevil Öter'e evlilik teklifi yaşandı. Murat Ünlü'nün gösterdiği tepki de çok konuşulacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.