Kuaförüm Sensin Songül Yıldız kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Songül Yıldız kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV ekranlarının en çok izlenen ve takip edilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Cuma günü elenen takımın ardından yerlerine gelecek üçlü merak ediliyordu ve o isimler açıklandı. Buna göre kuaförlğk koltuğunda Songül Yıldız oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Songül Yıldız kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iyi kuaförlerini bir araya getirerek yarıştıran Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir haftanın ilk adımı atıldı. Yarışmacılar belli oldu. Cuma günü yayınlanan fragmanda Songül Yıldız bugünden itibaren birincilik için saç kesimi gerçekleştirecek ve kendisinden istenen sürede modeli Melisa Seyfi'ye belirledikleri konsepti uygulamaya çalışacak. Ayrıca kardeşi Yağmur Yıldız ile de uyumlu olmak zorunda. Kendisi hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin Songül Yıldız kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Songül Yıldız kimdir?

Bugün başlayacak olan yeni haftanın en çok sorulan sorularından biri bu oldu. Bugün ilk bölümle yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de kuafölük koltuğunda yarışacak Songül Yıldız Şanlıurfa'dan yarışmaya katılıyor. Kendisine ait salonda müşterilerini ağırlıyor ve onlara hizmet veriyor. Salonunun adresi Çankaya, 2009. Sk. No:22, 63320, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa'dır. 

kuaförüm sensin songül yıldız


 

Kuaförüm Sensin Melisa Seyfi Instagram hesabı

Yağmur Yıldız ve Melisa Seyfi ile birlikte biirncilik mücadelesi verecek olan Songül Yıldız'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Henüz yeni açmasına rağmen 760 takipçisi bulunmaktadır. Kendisini @songul_yildiiz hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.