Kuaförüm Sensin Şule Turan kimdir? Hakkındaki bilgiler

Kuaförüm Sensin Şule Turan kimdir? Hakkındaki bilgiler
Bugün başlayan yeni hafta heyecanıyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yarışacak dört modelden biri Şule Turan. Peki Şule Turan kimdir? Detaylar haberimizde.

Yeni yarışmacıları ile bugünden itibaren 32. haftasına başlayan Kuaförüm Sensin'in modelleri de açıklandı. Kura ile belirlenen modellerin isimleri de açıklandı. Şule Turan de onlardan biri oldu. İnternet kullanıcıları da güzel modeli görür görmez hakkında araştırmalara başladı ve bilgi öğrenmek için web sitelerine hücum etti.


Kuaförüm Sensin Şule Turan kimdir?

Burdur Bucak doğumlu olan Şule Turan 30 yaşında. Kabin memuru. Kendisini çok uyumlu, sevecen, insanlara yardım etmeyi seven biri olarak tanımlıyor. Hedefleri arasında yurt dışında yaşamak istediği birkaç ülkede kısa süreli kalmak istiyor. Kabin memuru olması sebebiyle pek çok ülkeyi görme fırsat olduğunu ancak hedefinde çok daha fazlası bulunduğunu dile getiriyor. Bekar olan Şule Turan'in hobileri arasında atlar var. Ata binen ve onlarla vakit geçiren genç model, duygusal olarak da iyileştiğini anlatıyor. Kayak yapmayı da seviyor. Koç burcu ve Fenerbahçeli. Programa katılma sebebi ise yayın öncesi hazırlık sürecini merak ettiği için olarak açıkladı. Araba tutkunu. Car Blog Türkiye isimli bir oluşumda yer alıyor. Drift eğitimleri var.


Şule Turan

Şule Turan

özge kılıç

sena yıldız

çiğdem talan


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.