Kuaförüm Sensin Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Taner Güneri kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı
Hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatan Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın kuaförü Taner Güneri oldu. Peki Taner Güneri kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hakkındaki bilgiler haberimizde.

Alanında Türkiye'nin tek yarışması olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Son olarak Emine ve Burak'ın veda ettiği yarışmada yeni gelecek isimler merak ediliyordu. Final sonrasında yayınlanan fragmanda makyaj uzmanının Aslı Yazar olduğu duyuruldu. Güzel yarışmacıya ise kuaför Taner Güneri eşlik edecek. Fragmanda yer alan yakışıklı isim, ekranda görünür görünmez ilgi odağı oldu ve hakkında araştırmalar başladı. Taner Güneri kimdir? Değerli okuyucularımız için derledik.

Başarılı oyuncu Gözde Kansu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de final heyecanı yaşandı. Günü birinci tamamlayan Veli ve Neslihan bir kez daha 10 bin liranın mutluluğu ile sahnede oynadı. Ardından yayınlanan yeni hafta fragmanında yer alan Taner Güneri dikkat çekti. Yakışıklılığı ile ilk günden adını en çok aranan isimler arasına yazdıran Taner Bey hakkındaki detayları hazırladık.
 


Taner Güneri kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Taner Güneri renklendirme uzmanı ile saç ve makyaj tasarımcısı. Gelin başı modelleri de yapıyor. Adana'da yaşıyor. Şehrin merkezi noktalarından birinde kendine ait salonu var. Burada müşterilerine hizmet veriyor. Birçok ünlünün de daha önce saçını yaptı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum