Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de 35. haftadan itibaren yarışacak kuaför açıklandı. Tayfun Ateşoğlu modelinin beş gün boyunca saçı ile ilgilenecek. Peki Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde.

Dün yayınlanan 170. bölümü ile hafta finali yapan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları açıklandı. Birbirinden iddialı üç takımın karşısına pazartesiden itibaren yeni isimler katılacak. Tayfun Ateşoğlu kuaför koltuğunda oturacak ve rakiplerini geride bırakmak için mücadele verecek. Cuma günkü son programın ardından yayınlanan fragmanda Ateşoğlu'nun adının geçmesi izleyiciler tarafından da ilgiyle karşılandı. Ünlü kuaför hakkında binlerce arama gerçekleştirdi. Peki Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin 35. haftası ile pazartesi gününden itibaren SHOW TV ekranlarındaki yerini alacak. Heyecan kaldığı yerden devam edecek. Sevcan ve Melek'in birinciliği ile sonuçlanan haftada Hasan ve Tevfik ile Taner ve Aslı Yazar da hünerlerini sergileyecek. Yeni modellerin de renk katacağı yarışma ilgiyle izlenecek. Sosyal medyada da büyük rağbet gören yarışmanın yeni yarışmacılarından biri Tayfun Ateşoğlu oldu.

tayfun ateşoğlu



Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir?

Tayfun Ateşoğlu, 1978 Ankara doğumludur. 1989 yılında kuaförlük mesleğine başlamıştır. Moda, defile ve reklam çekimlerinde görev aldı. 2008 yılında Wella Uluslararası Trend Vision yarışmasında 1. olarak ülkemizi Portekiz’de temsil etti. Renklendirme uzmanı, saç tasarımcısı, eğitmen ve tiyator oyuncusudur. Instagram hesabı tayfun.atesoglu'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum