Kuaförüm Sensin Veli Taşagıl kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Veli Taşagıl kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 31. haftasında yarışacak olan kuaförün ismi belli oldu. Buna göre Veli Taşagıl (Ordinaryüs Veli) yarışmada ter dökecek. Peki Veli Taşagıl kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Geride kalan haftada Nesrin ve Eylem'in elenmesinin ardından kuaför masasına oturacak olan Veli Taşagıl (Ordinaryüs Veli), yayınlanan fragmanla büyük etki bıraktı. Binlerce kişi hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin Veli Taşagıl kimdir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Geçen hafta Koray ve Sevil'in birinciliği ile sona ermiş, Nesrin ve Eylem yarışmaya veda etmişti. Yerlerine gelecek isimler merakla bekleniyordu. Yayınlanan 31. hafta fragmanında yer alan takımın Neslihan Aydın ve Veli Taşagıl'dan oluştuğu açıklandı. İzleyiciler de haklarında araştırma yapmaya başladı. Peki Veli Taşagıl kimdir? Detaylar haberimizde.



Veli Taşagıl kimdir?

Veli Bey'in Instagram'daki son paylaşımına göre Erzurum'dan geldiği düşünülüyor ancak programda farklı bir şehir söyleyebilir. Çünkü paylaştığı son gönderi 58 hafta önce. Kendisi birçok konsept ve modelde tasarımlar çıkarıyor ve yeteneğine güveniyor.

Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler

tuğçe kızıler


buse berkdokur

tuğçe kızıler



buse dilan kaya

serra yanar

serra yanar kimdir



kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu

buse şimşek


Kuaförüm Sensin 11 Kasım fragmanı

Yayınlanan 31. hafta fragmanında yine birbirinden neşeli ve gergin anlar yaşandı. Yarışmacılar son dönemin eğlenceli şarkısı Erik Dalı ile güzel vakitler geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.