Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız kimdir? Instagram hesabı
Birbirinden ünlü jüri üyelerinin puanlarıyla renk kattığı, Gözde Kansu'nun eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen ve makyözleriyle de eğitici bir yayın sunan Kuaförüm Sensin'de yepyeni hafta başlıyor. Bu hafta makyaj uzmanı olarak yarışacak isim Yağmur Yıldız oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Peki Yağmur Yıldız kimdir? Instagram hesabı ve hakkındaki detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en iyi makyözlerini bir araya getirerek yarıştıran Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir haftanın ilk adımı atıldı. Yarışmacılar belli oldu. Cuma günü yayınlanan fragmanda Yağmur Yıldız bugünden itibaren birincilik için hünerlerini sergileyecek ve kendisinden istenen sürede modeli Melisa Seyfi'ye belirledikleri konsepti uygulamaya çalışacak. Ayrıca kardeşi Songül Yıldız ile de uyumlu olmak zorunda. Kendisi hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız kimdir?

Bugün başlayacak olan yeni haftanın en çok sorulan sorularından biri bu oldu. Bugün ilk bölümle yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de makyözlük koltuğuna oturacak isim Yağmur Yıldız. Kendisi Songül Yıdlız ile birlikte çalışıyor. Salonunun adresi Çankaya, 2009. Sk. No:22, 63320, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa'dır. 

kuaförüm sensin yağmur yıldız


 

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız Instagram hesabı

Songül Yıldız ve Melisa Seyfi ile birlikte biirncilik mücadelesi verecek olan Yağmur Yıldız'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Profilinde 2 bin 674 takipçisi bulunmaktadır. Kendisini @yagmryldzii hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum