Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ebru Akel kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ebru Akel kimdir kaç yaşında Instagram hesabı
Bugün final bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de Ebru Akel konuk jüri üyesi olarak programa katıldı. İzleyiciler de konuk jüri üyesi olarak Ebru Akel katıldı. Peki Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ebru Akel kimdir kaç yaşında Instagram hesabı haberimizde.

Bugün final bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de Ebru Akel jüri üyesi olarak programa katıldı. İzleyiciler de konuk jüri üyesi olarak Ebru Akel katıldı. Peki Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ebru Akel kimdir kaç yaşında Instagram hesabı haberimizde.

 

Ebru Akel kimdir?


Ünlü sunucu Ebru Akel 1 Mart 1976 tarihinde İzmir, Alsancak'da dünyaya geldi. Üç kız kardeşten en küçüğü olan Ebru Akel'in babası Selahattin Akel, annesi ise Nedret Akel'dir. Annesi, AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yaptı.

Sanata duyduğu ilgiden sonra yedi yaşında bale eğitimi aldı. İzmir Gazi İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra  9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünü tamamladı. Aynı yılar içerisinde piyano-solfej eğitimi aldı.

Oyuncu ve yönetmen ablası Deniz Akel'in büyük ısrarları neticesinde show dünyasına adım attı. Ablası Deniz Akel 'in yönettiği 1995 yılında Suat Suna'nın 'Hasret Fenerleri' klibinde oynayarak dikkat çekti. 1997 yılında güzellik yarışmasına katıldı ancak daha sonra yarışmadan çekildi.

1996 yılında 'Hiç Bana Sordun Mu", dizisinde rol aldıktan sonra 1997 yılında "Motor Life" programının sunuculuğunu yaptı. 1998 yılında "Eltiler" dizisinin oyuncu kadrosunda rol aldıktan sonra "Sihirli Ayna" programını sundu.

2000 Yılında Fatma Girik ve daha birçok önemli oyuncusuyla birlikte "Benim İçin Ağlama" adlı dizi için kamera önüne geçti

2001 yılında  "Kumsaldaki İzler" dizisinde rol aldıktan sonra aynı yıl içerisinde "Hepsi Gerçek" isimli programı sundu. 2003'de Ebru Akel, Can Ateş ile aşk yaşadı ancak birliktelik uzun sürmedi. 2005 yılında Kanal D'ye transfer olarak "Size Anne Diyebilir Miyim?" yarışmasını 8.5 saat süren rekor canlı yayınla sunarak dikkat çekti.

Sunuculuk dışında oyunculuk konusunda da kendini geliştiren Ebru Akel, 2005 "Organize İşler" sinema filminde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Tolga Çevik ve Özgü Namal ile birlikte kamera karşısına geçti.

Ebru Akel, 30 Ağustos 2012 tarihinde işadamı Ethem Sancak'ın oğlu Özer Sancak'la dünya evine girdi. 12 Temmuz 2013 tarihinde Eren adında bir çocuğu oldu.

C YAPIM tarafından Show TV ekranlarında yayınlanan "Kendine İyi Bak" programıyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.