Kuaförüm Sensin Zeynep Uykan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Zeynep Uykan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bugün yayınlanan final bölümü ile bir haftayı daha geride bırakan Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Makyöz koltuğunda Zeynep Uykan oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Zeynep Uykan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün bir hafta daha geride kaldı. Yarışmada Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol birinci olurken uzun süredir başarı ile mücadele veren Betül Çetin ve Şükran İşanlarlar elenerek veda etti. Kuaförüm Sensin'in 38. haftasından itibaren makyöz olarak Zeynep Uykan hünerlerini sergileyecek. Yayınlanan 38. hafta fragmanında güzelliği dikkat çeken genç kuaför hakkında hemen araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Zeynep Uykan kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı gibi cevapların detaylarını sizler için derledik.
 


Zeynep Uykan kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni makyözü şimdiden adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Bunu en başta belirtmekte fayda var. Fragmandaki iddialı sözleri ile yıldırım gibi bir giriş yaptı programa. Pazartesi günü için de herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca güzelliği ile de yarışmaya damga vuracak gibi. Kuaförüm Sensin'in yeni makyözü profesyonel makyaj uzmanı. Ayrıca Türkiye üçüncülüğü mevcut.Hünerlerini bu kez 70 milyonun önünde sergileyecek. Zeynep Uykan 24 yaşında. Evli. 2.5 yaşında bir oğlu var. 6 yıldır makeup artistlik yapıyor. Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde eşiyle bayan kuaförü işletmecisi.

özlem ürek kimdir

özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları

Zeynep Uykan Instagram hesabı

Genç ve başarılı makyözün Instagram'da oldukça aktif bir hesabı var. Fotoğraflarıyla da çok sayıda etkileşim alıyor. Şu anki takipçi sayısı 20 bin civarında ancak sayıyı pazartesiden itibaren artıracağı kesin. Kendisini @zeynepuykann adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.