Kübra Budak'ı dolandırdığı iddia edilen Serkan Bey hakkında flaş gelişme

Kübra Budak'ı dolandırdığı iddia edilen Serkan Bey hakkında flaş gelişme
Cuma günü ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 62 yaşındaki Kübra Budak'ı dolandırdığı iddialarına yanıt veren Serkan Bey çıkacağını açıkladığı yayına katılmadı.

Sosyal medya üzerinden tanıştığı Murat Bey ve Serkan Bey tarafından dolandırıldığını ve yüzbinlerce lira borçaldnırıldığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım isteyen Kübra Budak'ın gözyaşları herkesi ağlatmıştı. Emekli öğretmen yaptığı açıklamalarla sevgiye aç olduğunu ve bulunduğu boşlukta iki kişiye aldandığını anlatarak bu durumdan kurtulmak için çare aradığını söylemişti.

Kübra Budak'ın kendisini dolandırdığını idida ettiği ikinci sevgilisi Serkan Bey cuma günü yayına bağlanmış ve suçlamaları reddederek pazartesi günü yayına geleceğini açıkladı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı bugün başlayan yayında şoke eden ifadeler kullandı ve Serkan Bey'in gelmeyeceğini duyurdu.

kübra budak

Anlı; 'Serkan Bey kapatmış telefonlarını. Arkadaşlarımıza da Ankara'ya gideceğini ve herkesin konuşacağı bir eylem yapacağını söylemiş. Bazı şeyler yaparken insanlar düşünecek. Adınız zaten Serkan değil. 53 yaşında insansınız, size akıl vermek haddim değil ama herkes yaptıklarının cezasını elbet çeker' dedi.

Bu sözler sonrasında Serkan Bey'in üzerindeki şüpheler arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.