Kübra Budak sosyal medyada evlilik vaadiyle iki kişiye 360 bin lirasını çaldırdı!

Kübra Budak sosyal medyada evlilik vaadiyle iki kişiye 360 bin lirasını çaldırdı!
Sosyal medyada tanıştığı iki kişi tarafından 360 bin lira dolandırılan Kübra Budak Müge Anlı'nın programında dolandırıcıları arıyor. 62 yaşındaki kadın iki çocuğunu kaybetmenin sonrasında yaşadığı bu olay sebebiyle yayına çıktı.

Facebook'ta tanıştıklarını belirten Kübra Hanım, Murat Bey'den yana ilk başta endişe olduğunu dile getirdi. İki çocuğunu kaybetmenin verdiği sıkıntılarla kötü bir dönemde olduğu için ilk başta kabul etmese bile sonrasında konuşmaya devam ettiklerini anlatan Kübra Hanım, bu esnada kendisine güven sağladığını dile getirdi. Sevgiye ihtiyacım vardı belki de sözü ile durumunu özetleyen 62 yaşındaki Kübra Budak, sürekli dua edip ağladığını anlatıp tatlı sözle kandırıldığını söyledi.

müge anlı kübra budak

Kübra Budak Facebook üzerinden tanıştığı iki kişi tarafından dolandırıldı. Kübra Budak'ın TOKİ'de evi varmış. Kredi ve kredi kartları için borçlanmış. Kübra Budak iki kez evlilik vaadi ile kandırıldı. Konya'da 62 yaşında yaşayan Kübra Budak Murat isminde biri ile tanıştı. Evlilik vaadi ile yaklaştı. Kendisine aşık olan Kübra Hanım araba aldı. İkinci araba için de ikna etti. Evini satarak senet borçlarını kapattı. Kredi kartları ve kredilere borç yapan Kübra Hanım Antalya'ya yaşamak için de ikna oldu. Gelecek diye beklerken Murat Bey'i oğlu ile tatilde görünce anlamış yalanı. Murat Bey'in imzalanan senetler üzerinden tehdit ettiğini belirten Kübra Hanım pek çok eşya ve masraflarını alıp karşıladığını açıkladı.

kübra budak

Serkan Antalya'daki evine geldi. Torunu da vardı. Bu kez de Serkan Bey Mersin'e gitmek istedi. Pazarlık için peşinat verdi. 70-80 bin lira toplandı. Kübra Hanım yine dolandırıldığını anladı.

Yalan!
Serkan Bey yayına bağlandı. Facebook üzerinden tanıştıklarını belirtip herhangi bir evlilik vaadinde bulunmadığını dile getiren Serkan Bey, evli olduğunu açıkladı. Kübra Hanım ilk defa duyduğunu belirterek 'Yazıklar olsun' dedi.

Flaş iddia!
Serkan Bey'in yeğeni bağlandı. "Gerçek adı Serkan değil. İmam nikahı var. Resmi nikahlıdan ayrıldı. Bu yaşlardaki kadınlarla konuşup yiyip içiyor." iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum