Kurtuluş Osman 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi nasıldı tutar mı izlendi mi

Kurtuluş Osman 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi nasıldı tutar mı izlendi mi
ATV'de çarşamba günlerine damga vurmaya hazırlanan Kurtuluş Osman 1. bölümü ile ekranlara geldi. Burak Özçivit'in Osman karakterini canlandırdığı dizinin 1. bölüm reyting sonuçları merakla araştırılıyor. Peki Kurtuluş Osman 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? İşte detaylar...

Dizi konusundaki en başarılı kanallardan biri olan Kurtuluş Osman yayın hayatına başladı. Sen Anlat Karadeniz'in final yapması sonrası kanalın çarşamba akşamlarındaki reyting kozu olacak diziden beklentiler büyük. Oyuncu kadrosu ve konusuyla da ilgi çekeceğe benzeyen dizinin reytingleri de öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki Kurtuluş Osman 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Detaylar haberimizde.
 


Kurtuluş Osman 1. bölüm reyting sonuçları

ATV'nin tarihi dizisi Kurtuluş Osman güçlü bir kadro ile ekranlara merhaba dedi. Dizinin ilk bölümde elde edeceği reyting sonuçlarıyla önümüzdeki haftalara da nasıl bir seyir göstereceği bu akşamdan itibaren medya sektörünün tartışma konusu olacak. Ayrıca beklentilerin büyük olduğu dizide oyuncuların da başarıları için bu yapımın iyi izlenme oranları alması gerekiyor. Dirliş Ertuğrul'un sezonlarca reyting sonuçları listesine damga vurduğu ele alındığında Kurtuluş Osman da zirveye oynayabilir. Yine de kesin ifadeleri perşembe günü ifade edebiliriz.

kurtukuş osman


 

Kurtuluş Osman 1. bölüm özeti

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

kurtuluş osman

 

Kurtuluş Osman oyuncu kadrosu

Burak Özçivit - Osman
Nurettin Sönmez - Bamsı
Ragıp Savaş - Dündar
Saruhan Hünel - Alişar
İsmail Hakkı Ürün - Samsa
Ayşegül Günay Demir - Zöhre
Alma Terziç - Sofia
Emre Basalak - Gündüz
Abdül Süsler - Kalonoz
Eren Hacısalihoğlu - Özge Törer
Buse Arslan Akdeniz - Aygül
Aslıhan Karalar - Burçin
Uğur Arslan - Nizameddin
Açelya Özcan - Ayşe Hatun
Yiğit Uçan - Boran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.