Kuruluş Osman 12. bölüm özeti ve fragmanı

Kuruluş Osman 12. bölüm özeti ve fragmanı
ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 26 Şubat 2020 Çarşamba akşamı 12. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizide neler yaşanacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Kuruluş Osman 12. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana her hafta reyting sonuçları sıralamasında zirveye oturan Kuruluş Osman yeni bölümü ile yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul sonrasında dönem dizisi açığını çok iyi kapatan ve adından söz ettirmeyi başaran yapımın yeni bölümünde neler olacağı da merakla araştırılmaktadır. Okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde Kuruluş Osman 12. bölüm özeti ve fragmanı ile ilgili bilgileri okuyabilirsiniz.
 


Kuruluş Osman 12. bölüm özeti

Selcan Hatun ölümle yüz yüze! Osman Bey, Moğol komutanı Balgay'a karşı sürpriz bir hamle yapıyor! Kayı Obası'na gelerek türlü eziyetlerle halkı sindiren Balgay, kendisine hazırlanan tuzağı sezip zehirli kımızı Selcan Hatun'a içirmek ister, Gündüz ve Batur ise idamın eşiğindedir. Dündar, obanın akıbeti için Balgay'a karşı çıkamazken, Bala ve Bamsı; Moğollara karşı isyan başlatır! Obanın tek umudu Osman Bey ise Ak Sakallılar'dan öğrendiği sırrı ve aldığı emanetleri kullanarak Balgay'a karşı oyun kurmaktadır. Selcan Hatun ölecek mi? Samsa Çavuş ve alpler esaretten kurtulabilecek mi? Gündüz ve Batur idam edilecek mi? Bamsı ve Bala'nın Moğollara karşı başlattığı isyan başarılı olacak mı? Osman Bey; Selcan Hatun, Gündüz ve Batur'un ölümüne engel olabilecek mi?

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

Kuruluş Osman 12. bölüm (yeni bölüm) saat kaçta ve ne zaman yayınlanacak?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümüne dair araştırmalar da sürüyor. Her çarşamba olduğu gibi bu akşam da yayınlanacak olan Kuruluş Osman 12. bölümüyle saat 20:00'de başlayacak. Serüven 26 Şubat Çarşamba akşamında da devam edecek.

MERVE OFLAZ
 

Kuruluş Osman 12. bölüm fragmanı

Bu akşam ATV ekranlarında yerini alacak olan Kuruluş Osman'ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanala ait sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.