Kuruluş Osman 12. bölüm tek parça, full, HD ve Youtube nasıl izlenir? İzleme linki

Kuruluş Osman 12. bölüm tek parça, full, HD ve Youtube nasıl izlenir? İzleme linki
ATV ekranlarında yayınlandığı her haftaya damga vuran Kuruluş Osman yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Dizide yaşanacaklar merak edilirken diğer yandan izlemek isteyenler de alternatifleri arştırıyor. Kuruluş Osman 12. bölüm tek parça, full, HD ve Youtube nasıl izlenir? İzleme linki

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman bu akşam 12. kez izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Burak Özçivit' ve birçok ünlü oyuncunun baş rolünde bulunduğu dizide heyecan devam ediyor. İzleyicilerin büyük bir ilgi ile takip etmeyi sürdürüdüğü dizinin yeni bölümü yarından itibaren yine izlenmek istenecek. Ve bunun için de araştırmalar sürüyor. 
 


Kuruluş Osman 12. bölüm özeti

Selcan Hatun ölümle yüz yüze! Osman Bey, Moğol komutanı Balgay'a karşı sürpriz bir hamle yapıyor! Kayı Obası'na gelerek türlü eziyetlerle halkı sindiren Balgay, kendisine hazırlanan tuzağı sezip zehirli kımızı Selcan Hatun'a içirmek ister, Gündüz ve Batur ise idamın eşiğindedir. Dündar, obanın akıbeti için Balgay'a karşı çıkamazken, Bala ve Bamsı; Moğollara karşı isyan başlatır! Obanın tek umudu Osman Bey ise Ak Sakallılar'dan öğrendiği sırrı ve aldığı emanetleri kullanarak Balgay'a karşı oyun kurmaktadır. Selcan Hatun ölecek mi? Samsa Çavuş ve alpler esaretten kurtulabilecek mi? Gündüz ve Batur idam edilecek mi? Bamsı ve Bala'nın Moğollara karşı başlattığı isyan başarılı olacak mı? Osman Bey; Selcan Hatun, Gündüz ve Batur'un ölümüne engel olabilecek mi?


 

Kuruluş Osman 12. bölüm izle linkleri

Dizinin yeni bölümü saat 20:00'den itibaren ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Bölüm sona erdiğinde ise yeniden izlemek isteyenlerin yanısıra kaçıranlar da pek çok alternatifle araştırmalarda bulunuyor. Kuruluş Osman'ın izleyebilmenin en kolay yollarından birisi Youtube. ATV Youtube kanalında Kuruluş Osman 12. bölüm tek parça full izle seçeneği ile seyredebilirsiniz. Diğer yandan Digiturk Play ve Bein Connect ile birlikte pek çok dijital platformda geri sar özelliği bulunmaktadır. Buradan da izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.