Kuruluş Osman 20. bölüm tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 20. bölüm tek parça full HD izle
Koronavirüs tedbirleri kapsamında üç haftadır ekranlardaki yerini alamayan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yayınladı. İzleyicilerinin sabırsızlıkla beklediği dizide yine büyük heyecan yaşandı. Kuruluş Osman 20. bölüm tek parça full HD dizimag ve puhu tv izle seçenekleri haberimizde.

Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Özçivit başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kurukuş Osman 20. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman son bölümünde; Tuzağa düşürülen Osman Bey ile Balgay'ın akıbetinin ne olacağı merak konusudur. Zöhre hatun da Dündar Bey kaybettikten sonra çaresiz kalır. Kuruluş Osman 20. bölümü 6 Mayıs Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.


Kuruluş Osman 20. bölüm özeti

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır. Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez. Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır. Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır. Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 20. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 20. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı


Reytingleri parçaladı!

Bu sezon başarısıyla adından söz ettiren 16 bölüm itibarıyla zirveye kurulan Kurulş Osman geçtiğimiz haftayı da lider tamamladı. En yakın rakibine ciddi bir fark attığı görülen popüler yapım her geçen gün daha fazla kişi tarafından izleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.