Kuruluş Osman 9. bölüm tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 9. bölüm tek parça full HD izle
Yayınlandığı günden bu yana elde ettiği reyting sonuçlarıyla önemli dereceler yakalayan Kuruluş Osman yeni bölümü ile ekranlardaydı. İzleyicisiyle buluşan dizinin son sahnesinde heyecan doruktaydı. ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Kuruluş Osman 9. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kuruluş Osman 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Özçivit başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kurukuş Osman 9. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kuruluş Osman 9. bölüm özeti
Osman ve Alpleri, Yannis'in emriyle Şeyh Edebalı'ya pusu kuran Kalanoz'un oyununu bozmuştur. Osman, Kulucahisar'ın kale kumandanı Kalanoz'u öldürüp kalenin önüne atar. Kalanoz'un cesedi akşam yemeğindeki Sofia ve Alişar'ın önüne getirilir. Sofia, bunu Osman'ın yaptığından emindir ve Alişar'ı kışkırtır. Alişar soluğu Dündar Bey'in otağında alacaktır. Osman ve Alişar Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Oğlunun katili Salvador'un şehadet getirmesinden sonra Bamsı ne yapacaktır? Osman Sofia'nın oyununu boşa çıkarabilecek midir?

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

Kuruluş Osman 9. bölüm full tek parça HD izle
Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

MERVE OFLAZ

Kuruluş Osman 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.