Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok bitti mi final mi yaptı? Niye yayınlanmıyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok bitti mi final mi yaptı? Niye yayınlanmıyor
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölümü ile bu akşam yayınlanacaktı ancak izleyiciler yayın akışında Güldür Güldür Show'u görünce şaşırdılar. Ardından binlerce kişi Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok bitti mi final mi yaptı? Niye yayınlanmıyor? sorularını sormaya başladı. İşte detaylar...

Karadeniz dizilerine yeni bir soluk getiren ve hem romantik hem de komediyi bir arada izleyicilerine sunan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. SHOW TV'nin 28 Mart Cumartesi yayın akışı içerisinde de bulunmayan dizinin yeni bölümü yerine Güldür Güldür Show'un tekrarı ekranlara gelecek. Bu sebeple dizinin takipçileri de yapımın akıbetini araştırmak adına sorgulamalar gerçekleştiriyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok bitti mi final mi yaptı? Niye yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde..

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok?

SHOW TV'nin hafta sonlarındaki reyting kozu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü koronavirüs sebebiyle yayınlanmıyor. Dizi setleri virüs tedbirleri kapsamında tatile girdi ve çekimler yapılmıyor.

MERVE OFLAZ


Kuzey Yıldızı İlk Aşk bitti mi? 

Hayır bitmedi. SHOW TV'nin, en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ı önümüzdeki hafta yeni bölümü ile yayınlanması bekleniyor.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum