La Casa De Papel 3. sezon tarihi açıklandı! 3. Sezon ne zaman başlayacak? Netflix üyelik ücretleri

La Casa De Papel 3. sezon tarihi açıklandı! 3. Sezon ne zaman başlayacak? Netflix üyelik ücretleri
La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? sorusu hakkındaki tahminler son buldu ve Netflix beklenen tarihi açıklandı. İspanya'da yayınlanan ve dünyayı kasıp kavuran dizinin 3. sezonuna dair ilk bildirim herkesi heyecanlandırdı. Netflix Türkiye'nin Twitter'dan duyurduğu günle ilgili olarak dizi bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Netflix'te yayınlanan ve aynı senede iki sezonun ardından nasıl bir yol izleneceği merak edilen La Casa De Papel'in 3. sezon tarihi sürpriz bir şekilde açıklandı. Twitter'da yayınlanan grafik ve videosuyla ses getiren fenomen dizinin oyuncuları "Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. Üçüncü kısım geliyor' dedi. Artık binlerce izleyici La Casa De Papel için geri sayıma başladı.

La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?
İlk bölümü 2 Mayıs 2017’de yayınlanan, 23 Kasım 2017’de ise ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel, 2019 yılında kaldığı yerden devam edecek.

La Casa De Papel konusu

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

la casa de papel

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Úrsula Corberó - Tokyo

Itziar Ituño - Raquel Murillo

Álvaro Morte - Profesör

Pedro Alonso - Berlin

Alba Flores - Nairobi

Paco Tous - Moskova

Jaime Lorente - Denver

Miguel Herrán - Rio

Darko Peric - Helsinki

Kiti Mánver - Raquel'in annesi

Enrique Arce - Arturo Román

María Pedraza - Alison Parker

Anna Gras - Mercedes

Fernando Soto - Ángel

Juan Fernández - Coronel Prieto

Fran Morcillo - Pablo

Esther Acebo - Mónica Gaztambide

Clara Alvarado – Ariadna

Netflix üyelik ücretleri kaç lira?
Dünyanın en çok izlenen dizi platformlarından Netflix'te farklı ücretlerle üyelikler mevcut. netflix.com üzerinden dilediğinizi seçip sipariş verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.